Hogyan tegyük hangulatossá otthonunkat?

A napi teendők és a fárasztó munka után legtöbben otthonunkban igyekszünk kipihenni magunkat. Itt gyűlik össze a család, itt indulnak a hétvége reggelek, és az ünnepek alkalmával is ide hívjuk vendégeinket. Korántsem mindegy tehát, hogy milyen környezet fogad bennünket a lakásba lépve. Belsőépítészeti és lakberendezési trendek váltják egymást, de a legtöbben egyetértenek abban, hogy a divat követésénél fontosabb, hogy személyiségüknek maximálisan megfeleljen az otthoni környezet.

A laminált parketták természetes hatásuk apropóján töretlen népszerűségnek örvendenek. A napjainkban kapható verziókkal akár saját magunk is boldogulhatunk, így felújítás, átalakítás során még szakembert sem kell hívni. Érdemes a falak színének megválasztására is ügyelni, ugyanis ezzel alakíthatjuk a teret. Kis helyiségekbe világos árnyalatok javasoltak, ennek köszönhetően még a kis nyílászárók hátrányait is némileg kiküszöbölhetjük. Amennyiben a nagyobb helyiségekben a sötét falakra voksolunk, akkor érdemes a padlót is ennek alapján megválasztani. A tapasztalatok szerint a sötét fal-világos padló kombináció szinte soha nem hozza a tőle várt komfortosságot.

Az interneten kattintgatva nagyon sok képgyűjtő oldallal találkozhatunk, melyek remek ötletekkel szolgálhatnak ahhoz, hogy milyen stílus áll igazán közel hozzánk. A bútorokat és a dekorációs elemeket ugyanis célszerű úgy megválasztani, hogy valamiféle összhang adódjon közöttük. Tudta, hogy az alkalmazott világítástechnikán is sok múlik? A hagyományos mennyezeti lámpa és fali lámpák mellett a süllyesztett világításban rejlő lehetőségeket is érdemes kihasználni. Kombinálhatjuk gipszkartonos megoldásokkal, így egészen különleges végeredmény születhet. Megéri figyelmet fordítani a lakberendezés részleteire és a burkolatokra, engedje bátran szabadjára fantáziáját.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Blog and tagged .