KAINDL Easy Touch laminált padló

KAINDL Easy Touch laminált padló
Vastagság: 8mm
Szálméret: 8 x 159 x 1383 mm (vastag, széles, hosszú) – csomag/nm: 1 csomag = 2,2 m2
Kopásállósága: NK32
Garancia: 20 év
Padlófűtésre: NEM alkalmas
Rögzítés: click rendszer, ragasztó nélkül

Az új,  Easy Touch, digitálisan nyomtatott termékcsaládban egyaránt megtalálható magasfényű és lakkozott padló is melyek egyesítik a fantáziát a funkcionalitással.

A laminált padlóink hordozó anyaga több, mint 90%-ban fa. Azonban nem tömörfáról van szó, hanem nagy sűrűségű (850 kg/m3 térfogat sűrűségű) farostlemezről, amelyet a faipari szakma HDF hordozónak nevez. A különböző vastagságú HDF hordozólapokra kerül elhelyezésre két oldalról, a borítóbevonat.

Az alsó, nem látszó részére, egy úgynevezett melamin gyantás ellenhúzó réteg kerül a parketta síklapúsága végett. A HDF látszó felületére kerül a dekorpapír és a nagy kopásálló melamin gyantás átlátszó bevonat. A felületen láthatunk 3 sávos-, 2 sávos-, 1 sávos fautánzatot, különböző felületi strukturáltsággal. Laminált padlóink padlófűtésnél is fektethetőek. Laminált padlóink fektetése az új express klikk rendszernek köszönhetően meglehetősen egyszerű. Megfelelő előkészítés után, akár saját kezűleg is elkészíthető.

Easy Touch laminált padlóink ajánlott felhasználási területei: lakások, kis- és nagy forgalmú irodák, kis- és nagy forgalmú üzletek, szállodák.

Nézzen meg néhányat a padlóhoz választható szín és erezet mintákból.
(a padlót látni és tapintani kell, hogy érezze annak minőségét)

  nyito-lefele-nyil-bibor

  Bemutatótermünkben – 1135 Budapest, Reitter F. u. 77. – az összes színt és erezetet megnézheti, megtapogathatja, megfoghatja. Kiválaszthatja azt ami a legjobban tetszik Önnek. Mindenben segítünk Önnek, elmondjuk mire kell figyelnie, mire vigyázzon és együtt megtaláljuk az Önnek legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást.

  nyito-lefele-nyil-bibor

  TIPP: Nagyobb méretért kattintson a laminált padló színminta képére

  biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

  Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

   nyito-lefele-nyil-bibor

  Posted in Laminált padló, Padlók és parketták and tagged , , , .