Laminált padló a konyhában

A konyha minden otthon szíve. Itt történik a főzés, a közös családi evés, és ahol megosztják a finom ételeket és azok szeretetét. A forgalmas helyiségeben lévő padlóknak ellenállniuk kell a nehéz lábak forgalmának, az elejtett tányéroknak és a földre kerül ételeknek, de a padlóknak az is a feladatuk, hogy meghitté és stílusossá varázsolják a helyiséget. Többnyire az emberek egy adott padlót nem a minősége alapján választanak ki, hanem azért, mert kedvelik az adott laminált padló színét.

Amikor laminált padló színének megválasztásáról van szó, mindenképpen vegye figyelembe a kívánt végeredményt és a meglévő vagy tervezett színelemek hatását a konyhában. Az egész tér új identitást kaphat és mivel minden szoba eltérő, és egy meghatározott megközelítést igényel, azon is komolyan el kell gondolkodnia, hogy a konyhájába milyen laminált padló szín illene leginkább. Mint azt mindenki tudta, a világos színek kibővítik a szobát míg a sötét színek kisebb méretűvé varázsolják azt. Abban az esélyben, ha a konyha sötét, és egy kicsit világítani szeretne rajta, akkor egy sápadtabb színű laminált padlót kell választania.

A sima padló fényt tükröz vissza, ez optikailag erősíti majd az egész konyhát.  A sápadt színek az erényt és a nyugalmat tükrözik, a falak hűvös színeivel kombinálva pedig egy józanabb, tisztább hatást kelthet. A sötét laminált padló tökéletes lehet kezdeti szakasz a kontrasztok létrehozásához. Kiválóan illeszkedhetnek a világos színekkel vagy más sötét színekkel ellátott bútorokkal, amelyeket kiemelnek és díszítenek is. Ne válasszon hófehér árnyalatot, hanem inkább szürkéset vagy fehéret egy másik szín árnyalatával. A konyhában színes kiegészítőkkel is feldobhatja a hangulatot, ha a bútorok és ha a laminált padló is sötétebb árnyalatú.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor

Posted in Blog and tagged .