Laminált padló, a legújabb trend

Az első laminált padló 1977–ben készült el Svédországban. Számos érvvel szolgálhatunk mellette. Legelső és talán az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hosszú élettartamú. Egyes gyártók 30 év garanciát is adnak a megvásárolt termékre.

Házunk szinte bármely szegletében alkalmazhatjuk, még a lépcsők burkolására is, egyedül a fürdőszoba kivételével, mivel a nedvességet nem bírja. Ami manapság még nagyon előnyös, hogy számtalan színben és mintával tudjuk megvásárolni igényünknek megfelelően, legyen az klasszikus vagy designer darab. A laminált padló teljesen megváltoztatja a helyiség megjelenését. A világos színű padlótól sem kell tartanunk, sőt nagyon előnyös halószobában, – nappaliban, mivel vizuálisan nyújtja a teret. Igazán rusztikus lesz a szoba, ha több színű padlópanelt választunk. Természetes fa hatást érhetünk el ezzel a típusú laminált padlóval. A háziasszonyoknak is nagy kedvence, mivel rendkívül higiénikus, elég csak egyszerűen feltörölnünk. Kifejezetten laminált padlóra való ápolóval tarthatjuk karban. Antisztatikus felületű, igy nem vonzza a port, és semmilyen káros kibocsájtása nincsen.

Kaphatunk fából és rostszálas anyagból készült padlókat. Magában a laminált padló sokkal kellemesebb környezetet nyújt, melegebb hatású de a padló fűtést sem akadályozza. Megfelelő alátétek alkalmazásával nem zárják ki egymást. További előnye a könnyű lerakás. Nem igényel különösebb hozzáértést, aki egy kicsit otthon van a barkácsolásban annak ez egy gyerekjáték. Külön előkészítés nélkül lerakható, és szinte azonnal használatba tudjuk venni. Legyen az nagy vagy kis helyiség, nem okoz gondot. Magas igénybevétel esetén, mint pl. egy üzlethelyiség ott válasszuk az ennek megfelelő, magas kopásállóbb fajtákat.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor

Posted in Blog and tagged , .