Laminált padló vs. kemény fapadló

A laminált padló előrehaladást jelent a múlt “műanyag” megjelenésétől, ami szeszélyes, mesterséges fa körvonalaival és haszontalan állapotával mindenkinek megkeserítette az életét. A mai laminált padlók kifinomult technológiát alkalmaznak a valódi fák és kőzetek megjelenítésére, valamint egyedi és váratlan anyagokat ötvöződnek, mint a fém, beton és a fa. A divatos körvonalak mellett a laminált padlók magas tartósságot és alkalmazkodóképességet kínálnak, de hasonlítsuk össze őket a kemény fapadlókkal.

A laminált padló árak különböznek márkától, anyagtól és mintától függően, tehát előbb döntse el, hogy milyen típusú és stílusú laminált padlót szeretne otthonába, és csak ez után kezdjen el vásárolni. A laminált padlóburkolatokat magas hőmérséklettel összenyomott, kompozit fa felhasználásával állítják elő. A keményfa  kinézetét ezután adják hozzá az összetett fa felett a rétegelt lemez keretéhez, és emiatt olcsóbb lesz. A laminált faanyag előállítási költsége sokkal alacsonyabb, mint a keményfáé. A keményfa átadja a jellegzetes melegséget a szobának és erős, megnyugtató jelenlétet teremt, és emlékeztet minket arra, hogy kapcsolatban állunk a természettel.

Bár a kemény fapadló igazán esztétikus, mégis sokkal olcsóbb megoldás a laminált padló, hiszen a laminált padló is kapható famintázatban és többféle színben is, tehát a laminált padló mindenképpen több lehetőséget rejt magában. Elsőként zavaró lehet, amikor a keményfa és a laminált padló közötti különbségekre kerül a sor, hiszen a padlóburkolati piacon mindkét típusból bőség van, a legtöbb esetben a laminált padlót részesítik előnyben a kemény fapadlóval szemben ami bár környezetbarátabb, de mégis drágább megoldás, viszont laminált padló bármilyen mintázattal kapható.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Blog and tagged .