Laminált parketta árak

A laminált padló nemcsak olcsó, de igazán esztétikus és dizájnos is ha a megfelelő mintát választja, és mindegy, hogy az ön lakása rusztikus, minimalista vagy modern stílusú, manapság már minden stílushoz lehet kapni megfelelő laminált parkettát többféle méretben, színben és mintában, tehát van miből válogatni.

A laminált parketta árak alacsonyabbak más padlók áránál, de így is a laminált fapadlók beszerzésének átlagos költsége több százezer forintba kerül, a legtöbb lakástulajdonos pedig 400 ezer forint alatt nem is költ laminált parkettára. A laminált padlóburkolat telepítése egy 200 négyzetméteres házban több százezer forint, de a költségek 100.000 forint és másfél millió forint között változnak annak függvényében, hogy milyen minőségű laminált parkettát rendel és hány négyzetméteres felületen. Ez az árkülönbség a telepítésen, a kopásállóságon és egyéb kiegészítőknek is köszönhető, amelyeket a laminált parketta szakértő javasolhat vásárlásnál és telepítésnél.

Több lakástulajdonos választja a laminált padlót, hiszen viszonylag megfizethető áron elérhető és a megjelenése a valódi fa padlóra hasonlít. Sokféle stílusban és kivitelben kapható, és elég tartós is ahhoz, hogy ellenálljon a karcolásnak és az ütődéseknek. Összességében ez kiváló választás azoknak a lakástulajdonosoknak, akik kedvelik a fa megjelenését, de nem akarják megfizetni az eredeti fapadlót, vagy nem akarnak foglalkozni a karbantartással. A legolcsóbb laminált padló típusok a juhar, vörös tölgy és fehér tölgy. A hikori-fa pedig a legdrágább mind közül. A középkategóriás fajták, mint például az akác, a cseresznye és a bükk költsége körülbelül 300 ft per négyzetméter. Az árak szezonálisan ingadoznak. A tél általában a legjobb idő ahhoz, hogy laminált padlót vásároljon.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor
Posted in Blog and tagged .