Mi is az a laminált padló?  

A laminált padló manapság egyre elterjedtebb, hiszen ez egyfajta rendkívül gazdaságos padlóburkolatot, és már számos lakásban feltűnik. Jobban néz ki, jobban teljesít, és a járás is sokkal könnyedebb rajta mint más padlófajtákon. A laminált padlót még a csúcsminőségű lakásokban is kiváló padlóburkolatként tartják számon, tehát a népszerűsége miatt feltehetjük a kérdést: Mi is az a laminált padló?

A laminált padló árak igen alacsonyak a különböző webáruházakban, ezért nem fogja megbánni ha szétnéz egy-két helyen, hiszen garantáltan talál majd jó ár-érték arányú laminált padlót. A laminált padlóburkolat egy hibrid padlóburkolat. Ez a laminált padlós megoldás a sok közül a legjobb. Úgy épül fel, mint a valódi keményfa padló, mivel korszerűsített nyelv-és-horony stílusú csatlakozó táblákkal rendelkezik. Azonban a keményfából készült padlóval ellentétben, amely jellemzően professzionális telepítést igényel, a laminált padló rendkívül egyszerűen telepíthető a kezdők számára is. A laminált padló teteje hasonlóan viselkedik, mint a vinil padló, mivel tökéletesen vízálló, ha valóban szorosak az elemek. Habár rutinszerűen összekeverik a vinil padlóval, a laminált padló valójában nem is vinil padló, hiszen teljesen más anyagból készül.

A laminált padlóban a fa részecskék nagy nyomásnak vannak kitéve és így hozzák létre a lemezt. A laminált padló tetején lehet fa vagy akár kő minta is, és manapság már igen valósághű mintákkal is lehet laminált padlót szerezni, és a mintát minden esetben kopásréteg borítja. A kopásálló réteg tartós, vékony, átlátszó műanyag lapból áll, és nem engedi át a nedvességet, az UV sugarakat és karcolásoktól is megóvja a padlót. A laminált padlót úszó padlózatként kell felszerelni. A padló darabjai egymáshoz kapcsolódnak, de nem az aljzathoz már nem. A laminált padlók viszonylag olcsóbbak a tömör keményfához, a mesterséges fához és a kő burkolatokhoz képest.

Gratulálunk, elolvasta a cikket. Ha tetszett, mutassa meg az ismerőseinek is!

biborhaz-kerjen-ajanlatot-vagy-ingyenes-visszahivast

Felújítást tervez? Esetleg építkezést? Talán már folyamatban vannak a munkálatok, de még nem talált megfelelő nyílászárókat? Válasszon egy Önt érdeklő termékcsoportot az alábbiakból, és máris egy lépéssel közelebb kerül a megoldáshoz.

  • Bíbor ház A kiválasztás után, nyomja meg az "Ez érdekel" gombot, és az adott termékcsoport weboldalára jut.

  • Csak 1x kattintson az érdekel gombra, majd várjon 10 másodpercet!

    nyito-lefele-nyil-bibor

Posted in Blog and tagged , .